Diensten

Benjamins Graaf- en Grondwerken is uw partner voor advies, sloopwerk, grondwerk en transport voor de industriële sector, bouw en groensector.

Advies

Wij komen u adviseren en denken met u mee om tot de beste oplossing voor uw aanvraag te komen. Benjamins Graaf- en Grondwerken adviseert op gebied van sloopwerkzaamheden, sanering, bodemkwaliteit en grondverbetering. U weet vooraf waar u aan toe bent en door ons vakkundig advies heeft u een goed uitgangspunt voor een goed resultaat. Daarnaast helpen wij u bij de aanvraag van benodigde vergunningen en een KLIC melding bij het Kadaster.

Bouwsector

Het uitgraven van een bouwput voor een bedrijfshal of een particuliere woning is voor ons dagelijks werk. Samen met de opdrachtgever worden uitgangspunten besproken en wordt er een werkplan opgesteld. In de voorbereidingsfase denken wij al mee over bijvoorbeeld bronnering en/ of drainage. Het zal u maar overkomen dat tijdens het uitgraven grondwater in de bouwkavel staat. Benjamins denkt met u mee en geeft altijd een eerlijk en vakkundig advies.

Naast het verrichten van grondwerkzaamheden leveren wij ook puinverhardingen, zand en grond. De materiaalkeuze hangt af van de ondergrond. Gezien onze gungstige ligging zijn wij in de gelegenheid om op zeer korte termijn de gewenste hoeveelheden te leveren in de juiste kwaliteitsverhouding.

Sloopwerken

Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij sloopwerkzaamheden. Onze mobiele kraan is voorzien van een overdruk cabine. Dit biedt onder andere ondersteuning voor asbest saneringen. Met een sorteerknijper en sloophamer kunnen we zware fundamenten slopen en het afval hiervan sorteren voor gescheiden afvoer in containers of per vrachtwagen. Hetzelfde geldt voor het slopen van huizen, bijgebouwen, bedrijfspanden en bijzondere gebouwen.